Keepen met een doel
Zoek je product:

Keepen met een Doel

Oefenstof via Keepen met een Doel

Keepen met een Doel zet zich in om clubs, keeperstrainers én keepers te motiveren en te inspireren. Door trainingsstof aan te bieden met een duidelijke visie om de (jeugd)keepers en de keeperstrainers naar een hoger niveau te brengen!

Met Keepen met een Doel heb ik, Harm Zeinstra, inmiddels vele clubs bezocht om gasttrainingen te geven, keepersdagen te organiseren/ondersteunen en keeperstrainingen te coördineren. Er is veel enthousiasme om met de keepers aan de slag te gaan en de keepers zelf willen graag doorgroeien. Vaak merk ik ook dat de creativiteit en structuur in keeperstrainingen ontbreekt. Een training op internet van topkeepers als Joe Hart of Manuel Neuer is leuk en inspirerend, maar niet makkelijk terug te vertalen naar een training voor jeugdkeepers. 

Keepen met een Doel biedt vanaf nu trainingsstof aan met een duidelijke visie om de (jeugd)keepers en de keeperstrainers naar een hoger niveau te brengen!

Keepen met een Doel biedt 3 pakketten aan, onderverdeeld in onder- en bovenbouw.

1. Basispakket

Met het basispakket kan de club, keeperstrainer(s) en keepers rekenen op oefenstof en coachingstips met een doordachte visie. Deze visuele en tekstuele trainingen worden gedurende 32 weken gemaild naar de desbetreffende trainers en krijgen zij dus direct in hun mailbox. Groot voordeel hiervan is dat men thuis niet ergens hoeft in te loggen, maar dat de oefeningen als bijlage in mail te vinden is.

2. Pluspakket

Met het pluspakket kan de club, keeperstrainer(s) en keepers rekenen op oefenstof én 2x een coachingsmoment tijdens een keeperstraining. Zo kan de keeperstrainer nog beter begeleid worden in het trainen van de keepers.

3. Totaalpakket

Met het totaalpakket worden daar nog 2 gasttrainingen van profkeeper Harm Zeinstra aan toegevoegd. U kunt een pakket verkrijgen door uw keuze aan te schaffen via de webshop, vervolgens nemen wij contact met u op omtrent contactgegevens en verdere wensen.

Alle trainingen zijn ingedeeld op thema's. Dit zijn bijvoorbeeld thema's als voetenwerk, hoge bal, meevoetballen, uitvallen/insnijden of 1vs1 duel. Tevens biedt Keepen met een Doel kortingscodes aan om zodoende met het juiste materiaal te kunnen trainen. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op met Keepen met een Doel.


                                                      Klik hier om de pakketten en voorwaarden te bekijken

Clubs waarbij Keepen met een Doel al werkzaam is geweest; SC Cambuur, FC Emmen, SC Heerenveen ONS Boso Sneek, FVC Leeuwarden, Blauw Wit '34, MKV '29, SC Berlikum, VV Hardegarijp, VV Noordbergum, VV Twijzelerheide, VV Beetgum

                                                     “Als je blijft doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg”